Musteri – bygga, gipsa, måla

Med sensommaren kom äntligen den efterlängtade värmen, och vi njuter av den samtidigt som vi fortsätter att jobba för fullt med bygget av vårt nya musteri! I år ser det ut som att alla äpplen mognar minst två veckor senare än normalt, vilket vi är ganska tacksamma för eftersom det ger oss en chans att hinna bygga klart åtminstone det allra nödvändigaste! Här följer en liten bildbomb på sådant vi jobbat med under de senaste veckorna.

Dörren-på-plats-2-1024x683

Ytterfönster och dörrar på plats.

Takmålning-1-1024x683

Gipsning och grundmålning av alla tak och väggar. Nästan 7 meter i takhöjd betyder en hel del klättrande på ställningar och stegar…

Målning-av-väggar-lindblomsgrönt-3-683x1024

Målning med vattentålig färg i själva musteridelen. Färgåtergivningen är svår att få till på foton, men vi valde lindblomsgrönt som är en grå-grön färg och en av mina älsklingsfärger!

Biltaket-3-1024x683

Utanför själva musteriet pågår bygget av varmgarage och två bilplatser för fullt.

Plåttaket-läggs-3-1024x683

Äntligen har vi också plåttak på bygget! I precis rätt tid också eftersom det började regna just den dagen, efter flera veckors uppehållsväder.

Fasad-musteri-1024x683

Fasaden på vårt äppelmusteri just nu.


  • cheap jerseys
  • Discount Jerseys Online Shop low price nfl jerseys with high quality. 100% quality guarantee low price nfl jerseys improve your confidence & beautiful.